Dislcaimer

Posted on

Apabila anda mengakses dan membaca kandungan di CaraMalaysia, anda dianggap telah memahami dan bersetuju dengan semua terma dan syarat yang dinyatakan.

Semua maklumat dalam blog CaraMalaysia adalah bertujuan memberi maklumat dan pendidikan semata-mata. Ia ditulis dengan usaha terbaik kami untuk memastikan keseluruhan dan ketepatan kandungan pada masa penulisan.

CaraMalaysia tidak bertanggungjawab terhadap ketepatan atau keseluruhan maklumat yang kami sediakan dalam kandungan kami, kecuali jika ianya adalah pendapat atau sumbangan penulis.

Sebarang tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat daripada CaraMalaysia adalah tanggungjawab anda sendiri dan bukan tanggungjawab CaraMalaysia.

Di dalam blog ini, terdapat pautan ke laman web lain. Walaupun CaraMalaysia telah berusaha dengan sepenuh hati untuk menyertakan pautan ke laman web yang paling dipercayai dalam bidangnya, kandungannya di bawah kawalan pemilik laman web tersebut. Informasi tersebut mungkin berubah sebelum CaraMalaysia mempunyai peluang untuk mengemas kini atau mengeluarkannya.

Jika terdapat maklumat dari laman web lain yang kami kutip yang telah menjadi tidak tepat atau tidak relevan, CaraMalaysia akan segera mengemaskini atau mengeluarkannya. Kami amat menghargai bantuan anda dalam bentuk komen atau e-mel.