Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor

Sekiranya anda berkelayakan dan memenuhi syarat yang ditetapkan, anda digalakkan memohon kekosongan bagi jawatan di LEMBAGA ZAKAT SELANGOR (LZS) berikut:

PENGURUS INTEGRITI (MANAGER INTEGRITY)

  • Tempat: Selangor
  • Tarikh tutup: 24 Oktober 2020

Deskripsi tugas

Untuk membantu Ketua Pengurusan Risiko merancang, mengembangkan dan melaksanakan dasar dan prosedur yang berkaitan dengan fungsi integriti merangkumi empat ruang lingkup utama pengurusan aduan, pengesanan dan pengesahan, peningkatan integriti dan tadbir urus yang menuju ke arah mencapai tujuan, misi dan visi LZS.

Syarat & kelayakan memohon

  1. Rekod perkhidmatan cemerlang dan rekod disiplin sifar.
  2. Mesti memiliki sijil CeIO, atau jika tidak, untuk menjalani program CeIO dalam masa maksimum dua tahun dari tarikh pelantikan sebagai Ketua Unit Integriti.
  3. Komunikasi interpersonal yang berkesan.
  4. Keupayaan untuk mengesan dan mengesahkan maklumat mengenai perlakuan rasuah, penyalahgunaan kuasa, penyelewengan dan kesalahan lain yang ditentukan di bawah Akta SPRM 2009 dan semua dasar dan prosedur dalaman yang berkaitan.
  5. Kemahiran membuat keputusan.
  6. Pengurusan Risiko.
  7. Penulisan laporan dan analisis.
  8. Analisis teliti dalam pemeriksaan fakta dan dokumen.

Cara mohon

Pemohon disarankan supaya menyemak dengan teliti kelayakan dan syarat yang dinyatakan sebelum memohon. Sebarang kesilapan ketika permohonan adalah tanggungjawab pemohon sendiri. Permohonan dan maklumat lanjut boleh layari laman web ini atau klik sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *